valencià | castellano   

Buscar
  Història Gràfica

Any:2014
Pg:171-192
Títol: Selecció d’imatges 2014
Autor: Ferrer Guzmán, Vicent | Martí Cànoves, Mª Júlia | Roca Ricart, Rafael
Període: Història Contemporània
Matèria:  Història Gràfica
Segles: XX
Tema: Història Gràfica-
Idioma: ValenciàVista prévia
Hilaria Garcia Taberner la mare dels germans Francisco, Jesús, Ramon, Llorens i José Mª. Palop Garcia. Fotografia de l'any 1964 aproximadament.

173

José Mª. Palop Garcia. Primera Comunió, any 1933.

174

Ramon Palop Garcia. Any 1928, Primera Comunió.

175

Ramon Palop Garcia amb uniforme militar. Any 1938 aproximadament.

176

La xiqueta Mª. Amparo Palop Guillem en la cavalcada de les festes de 1952.

177

178

Un grup d'amics i amigues molt divertits, es varen fer esta fotografia on huí es trova el carrer Perolers. Quin canvi, no?.

179

La tia Mariana i els seus alumnes. L'escoleta es trobava al número 76 del carrer Major i va estar en funcionament entre 1925 i 1960. No tenim la data de la fotografia però calculem que es va fer abans de la Guerra Civil. Conegueu algú dels alumnes?.

Fotografia de casament de Mariano Ferrís Ferrís i Elvira Moret Garcia. Any 1930.

180

181

Al Musical el 31 de desembre de 1961 van anar un grup d'amics per a celebrar l'entrada del nou any, entre ells podem veure: Pepe Barberà Tàrrega Fava, Paco Martí Martí, Francisco Català El carro, Paco Martí Espelleta, Joaquín Cervera Rey El mustio, Antonio Tàrrega Berberà, Milagros i Catalina Bosch, Paquita Cànoves Pascual, Pilar Bosch i Teresa Usedo Agustí La cagona.

182

En la fotografia podem admirar quasi tot el perímetre de l'antic hort de tarongers dels germans Ballester, conegut com l'hort de Cabot. Noranta fanecades de tarongers de la millor qualitat, regats per l'aigua de la sequieta de la que ha rebut el nom l'actual Parc de la Sequieta.

183

Ací es pot vore la casa-chalet de la família propietària de l'hort i una part de l'actual mercat municipal. Any 1988.

184

L'any 1971 com que no hi havia clavaris per a les festes majors del poble, les diferents penyes d'amics organitzaren tots els actes. Com es pot veure, la penya Lio ho va fer d'allò més bé, va ser la primera pressa del Castell. Així veiem Joaquim Cervera Rey, El mustio; Paco Martí Usedo, Navarro; Vicent Garcia Gil, El dolç; Enrique Peiró Segura, El xato; Martín Llácer Martínez, Paco Martí Martí, Daniel Llácer Gimeno i Vicent Gil Segura, Coc.

185

Era l'any 1951 i un grup d'amigues d'Aldaia que festejaven amb xics d'Alaquàs se'n van anar de paella cap a la Pressa de Manises. Drets podem veure Paco Martí Martí, Fina i Trini Ferrandis Rubio, Voro Palop (germà de Maria La godoia), Joaquin Cervera Rey, El mustio, Maria Toledo (d'Aldaia) i Paco Besó i la seua núvia Rosa Andrés (de la placeta dels Ollers). Baix veiem Paquita Montesinos, Paquita Cànoves Pascualo, Maria Andrés i Consuelo (d'Aldaia).

A la festa del carrer de Sant Jeroni es repartien pastissos per a les famílies dels abonats(...)Licencia de Creative Commons  Esta obra está bajo una licencia de Creative Commons Reconocimiento-No Comercial-Sin Obra Derivada 3.0